Polischeck.nl
010 - 31 33 429

Waarom Polischeck?

De Polischeck is een eenvoudige manier om uw huidig verzekeringspakket te laten controleren door deskundig personeel op het gebied van schadeverzekeringen.

Wij zien vaak dat het verzekeringspakket al jaren bij dezelfde verzekeraar is ondergebracht. Het is verstandig om na een aantal jaar uw verzekeringen te vergelijken met het huidige aanbod in de markt.

Veelal komt het voor dat uw huidige verzekeringen nog niet tegen de meest uitgebreide dekkingen zijn afgesloten. Met betrekking tot uw inboedel- en opstalverzekering is dit zeer zeker aan te raden.

bereken-zelf-uw-premie                  Veelgestelde vragen

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig een eerlijk advies over uw verzekeringen? 

Binnen enkele minuten vult u een aantal vragen in en voegt u een kopie (foto) van uw huidig verzekeringspakket toe.

Na het versturen van de PolisCheck krijgt u binnen twee werkdagen van ons een reactie waarbij wij u een advies en/of een beter voorstel doen.

In de praktijk besparen wij op uw opstal-,inboedel en aansprakelijkheidsverzekering veelal €100,- tot  €150,- op jaarbasis voor u uit.

 

 

Doe nu de Gratis Polischeck

Niet alleen woonhuisverzekeringen, maar ook zakelijke verzekeringen!

Wij richten ons voornamelijk op de opstalverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering.

Daarnaast helpen wij u ook graag bij alle overige verzekeringen. Denk hierbij aan de autoverzekering, bromfietsverzekering, caravanverzekering alsmede de ongevallenverzekering.

 bereken-zelf-uw-premie

 

Wij staan u graag te woord! Tijdens kantooruren op telefoonnummer 010-3133429 of per mail info@polischeck.nl.